Tábori szabályzat

 1. A tábori szabályok minden résztvevőre érvényesek. Az Összművészeti találkozón csak az vehet részt, aki vállalja, hogy ezeknek az előírásoknak eleget tesz, a regisztrációval pedig jelzi, hogy ezeket elfogadja. A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól!
 2. A regisztráció történhet előzetesen, online. Azok, akik ezt elmulasztják a rendezvény helyszínén is bejelentkezhetnek. A versenyzők számára azonban kötelező az előzetes bejelentkezés.
 3. Bejelentkezési díjak: a versenyzők számára 50, a műélvezők számára pedig 80 lej. Azok, akik helyszínen jelentkeznek 100 lejt fizetnek.
 4. A regisztrálást karszalag igazolja. A táborban a résztvevők kizárólag ezen karszalag viselésével tartózkodhatnak.
 5. A résztvevők elszállásolása sátrakban történik. Más jellegű szálláshelyet nincs módunkban biztosítani. Arra kérjük a fiatalokat, hogy ne feledjék otthon a sátrat, hálózsákot, meleg ruhát.
 6. A rendezvényen az Erdély Mentőcsoport és Vöröskereszt elsősegély sátra állandó jelleggel áll majd a résztvevők rendelkezésére.
 7. A táborba hozott értékekért (óra, ékszer, laptop, telefon, készpénz stb.) a táborozó felel, azokért felelősséget nem vállalunk.
 8. A tábor területén, a rendezvény helyszínein tudatmódosító szerek fogyasztása tilos. 
 9. A rendezvény teljes időtartama alatt biztonsági felügyelet zajlik. A biztonságért felelős szervezők láthatósági mellényt viselnek. Feladatuk a táborlakók védelme, és a szabályok betartásának felügyelete. Amennyiben ez utóbbi esetében kihágás történik, büntetést nem róhatnak a résztvevőre.
 10. A szabályok megszegése esetén a szervezők együttesen döntenek az esetleges büntetésről, amely lehet részleges vagy teljes kizárás a táborban való további részvételből.
 11. Minden 18 év alatti résztvevő köteles magával hozni a mellékelt linken található előzetesen kitöltött szülői nyilatkozatot: https://drive.google.com/file/d/1eM8J1LO8aAFdjdcWthM61WEZ7Gywvf6y/view?usp=sharing
 12. Minden 18 év feletti résztvevő köteles magával hozni a mellékelt linken található előzetesen kitöltött nyilatkozatot: https://drive.google.com/file/d/10P_X_R2tszCWh1-ZRh8wZJS_126IE-Ux/view?usp=sharing
 13. A szervezők fenntartják a program változtatásának jogát.